Какъв ще бъде деня за вас днес? Прочетете си хороскопа, за да планирате деня си, Хороскоп за всеки ден! Ежедневни хороскопи от horoskopa.net за Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.

Хороскоп според рождената дата

В астрологията, раждането на таблицата е стилизирана карта на Вселената с "местен" (физическото лице или предмет да се изучава) в центъра. Той се изчислява за точното време и място на раждане на родния за целите на получаване на вникване в личността на родния и потенциала. Често използваните алтернативни имена за раждането на таблицата включват рождената карта, хороскоп, natus, Рождество Христово, Radix, geniture и genethliac диаграма, между другото. Графиката за дневен хороскоп показва позициите на Слънцето, Луната, планетите, и потенциално други небесни обекти, посочени като родната "планети", в рамките на справки, определени от астрологически знаци и къщи.

Точно време за раждане (Общоприето като първия дъх или прием на въздуха ") и местоположението са необходими за изчисляването на точната степен на знаците, които се покачват, Определяне, чиято кулминация, и кулминацията, известни съответно на Асцендент (или "нараства знак"), потомък, средно (или "посред небето"), и (или "по-ниско посред небето"). Тези степени, също известни като ъглите са от съществено значение за картографиране на позициите на родната дванадесет къщи.

Тъй като Слънцето, Луната, планетите, и първични ъгли в небето са постоянно в движение спрямо Земята, тъй като всяка секунда преминава раждането на таблицата / астрологически диаграма се променя (макар и бавно) и се създава нова графика за всеки един момент на всеки място. А раждането на таблицата е изключително лична и уникална при изготвянето на личен хороскоп, в зависимост от конкретната дата, точно време и точното място на раждане. Дори раждането диаграми на двойка близнаци често са малко по-различно поради факта, че един от близнаците е обикновено се раждат с изключение на няколко минути от другата .

По време на раждането, обикновено могат да бъдат намерени в свидетелството за раждане в много страни. В някои случаи, обаче, вродени пъти се закръглява от медицинска сестра или лекар, че е налице най-близкия половин или четвърт час, като по този начин се прави само приблизително правилното време. Поради това доста разпространена практика, родителите трябва винаги помни да се отбележи, на точното време на първия дъх на детето и не разчита на времето в свидетелството за раждане, в случай, че те някога планират за едно точно точна раждането диаграма, изчислена за тяхното дете. Точен час на раждане е на практика безполезна, ако не е известно точното място на раждане.

Повечето схеми са геоцентрична, която се основава на Земята. Въпреки това, на теория няма причина защо диаграмата не може да бъде създаден за друга планета. Някои астролози използват на хелиоцентричната - нд центрирано-чартове. Това са теоретични конструкции и имат различно тълкуване на геоцентрични родните класации. Таблици въз основа на други планети ще трябва всички точки, преизчисляване от тази гледна точка.

хороскоп за всички зодии: дневен хороскоп, седмичен хороскоп, месечен хороскоп, китайски хороскопи, индийски, интимен хороскоп, индивидуален и любовен хороскоп. Хороскоп за мъже и жени, любовни хороскопи, хороскопи за съвместимост. Характер според зодията. Хороскоп според рождената дата. Индивидуален и годишен хороскоп . Личен хороскоп от Хороскопите.net